sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Hauskuutta päivään

Moikka!


Aloitin Pörrin kanssa hyppäämisen ihan vasta vähän aikaa sitten, ja se osaa hypätä jo oikein hienosti. Tietenkään ei aina mitään mallisuorituksia tule, mutta ihan kelpo hyppyjä. Todella innokashan se on. Käytiin ulkona hypyttämässä Pörriä ja heti kun mentiin sisälle, niin se vain seisoi esteen luona ilmeellä: "Höh, minne ne mun kouluttajat meni." Uusi asiahan tämä hypyttäminen on, joten koira siitä väsyy, illalla on ihan naatti kun päivällä on touhuttu. Ennen ei ollut niin iloinen  koira, joten uskon, että P pitää tästä hyppäämisestä ja touhuamisesta! Samoja kuvia saattaa olla siskoni blogissa, mutta toivon ettei se haittaa. Kuvien laatu ei ole ihan mahtava, mutta nyt on vielä kuitenkin aika pimeä sää, joten uskon senkin olevan yksi syyllinen. 

Ilman hihnaa hypyttäminen on paljon helpompaa kuin hihnalla, koska silloin koira vapaaehtoisesti hyppää- uskon kyllä että herkuillakin on jotain asiaa tässä ;) Kirjoitusvirheitä saattaa tulla, koska itselläni on uusi näppäimistö, vaikka yritän korjailla niitä. Kuvat on otettu siskoni kameralla, samoin videonpätkät. 

Tykkään itse siitä, kun blogissa kerrotaan oikeasti miten asiat ovat, tai pannaan myös huonompia videonpätkiä- tai kuvia. Videossa on siis ihan hauskaa materiaalia tästä meidän "hypyttämisestä", joka ei aina oikein onnistu. Virtaa koiralla on todella paljon, ja tässä agilityssä se kuluttaa juurikin virtaa ja saa aivoilleen työtä. Suosittelen kaikille koiran omistajille agilityä, koska siinä koira saa aivotyötä ja liikuntaa, samoin ihminen- ainakin toista. 

Jaarittelen sitten kuvien parissa enemmän, mutta toivon teidän katsovan myös videon jossain vaiheessa. Melkein kaikki kuvat on ottanut siskoni, itse olen ottanut joitakin kuvia. 






Tuossa vaiheessa Pörri hyppäsi aikas korkealle, joten korotimme estettä. Kotitekoisia nämä esteet ovat, mutta turvallisia kaikki- älkää siis huolehtiko. Matzu on näissä kaikissa kuvissa, paitsi viimeisessä ja Pörrin kuvissa :D


Ette saaneet valitettavasti ilman hihnaa kuin yhden kuvan, koska kaikissa näkyi naamani. Siskoni kuvasi melkein koko ajan, joten ilman hihnaa kuvat kaikki on ottanut hän. 

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kiva postaus - oikea piristys tähän päivään! Video on todella hauska ja hyvä, päivän naurut :D

    VastaaPoista
  2. Pörri on kyllä todella suloinen ja taitava!

    VastaaPoista
  3. Todella hauskoja kuvia, hyvin kirjoitettu postaus! :)

    VastaaPoista
  4. Upeaa, että touhuatte Pörrin kanssa. Koira on onnellinen, kun se saa olla ja tehdä omien ihmistensä kanssa. Videokin oli hauska - erityisesti pidin Pörrin leikkiasenteesta ja esteiden varastamisesta. :) Hienosti hyppää.

    VastaaPoista

Pari pientä kuvaa~